Kuzu Sofrası

Firma Kodu #233
Sektör Restaurant / Cafe- Pastane
Adres Eski Edirne Asfaltı, Arnavutköy Yolu Üzeri Orman Bölgesi No: 1262 Arnavutköy - İstanbul
URL www.kuzusofrasi.com
Şehir/Eyalet İstanbul
Eklenme Tarihi 26.02.2024


1992 yılında, Eski Edirne Asfaltı Arnavutköy yolu üzerinde ormanla çevrili yemyeşil bir ortamda kurulan firmamız, 2007 yılına kadar Öz Taşköprü Kuyu Kebabı olarak faaliyetine devam ettikten sonra marka tescili yaptırarak ismini KUZU SOFRASI olarak değiştirmiştir. İlk kurulduğu günden itibaren siz değerli misafirlerimizi doğanın yeşili tertemiz havası eşsiz güzellik ve tatlarıyla buluşturmaktadır.

Kuzu Sofrası;

    Girişteki ana kapıdan geçtiğinizden itibaren kendinizi gürültüden uzak, doğanın yeşili ve tazeliğiyle başbaşa bir ortamda bulacaksınız. Bahçede ağaçların altında ailenizle tadı damağınızda kalacak bir et keyfi yaşarken, bir yandanda ormandan ağaçlardan gelen esintiyi hissedebilirsiniz.

Kuzu Sofrası;

    Anadolu'nun eşsiz lezetlerinden biri olan Kuyu Kebabı 'nı İstanbul' da sizlerle buluştururken, mimarisiyle de tamamıyla doğayla uygun yapıdaki ahşap kullanımı göze çarpmaktadır. Ahşap renginin baskın olduğu mekanın masa ve sandalyeleri özel olarak tasarlanmış ve yaptırılmıştır.

​Restoran özellikleri;

    Yıllardır kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyen restoranımız 200 kişilik kapalı salonu, 400 kişilik bahçesi ve 250 araçlık otoparkı ile her tülü davet ve organizasyonlarınızda siz değerli müşterilerimizi ağırlamaktadır.
 

Bunlar da ilginizi çekebilir