GÜLDAŞ GRUP

Firma Kodu #199
Sektör Restaurant / Cafe- Pastane
Adres Eski Edirne Asfaltı Arnavutköy Orman Girişi No:92
URL http://www.guldasgrup.com
Şehir/Eyalet İstanbul
Eklenme Tarihi 26.02.2024

Arnavutköy'ün marka şirketlerinden Güldaş Grup firmasının Bünyesinde faaliyet gösteren ETZADE, NOKTA TESİSLERİ ve KÖFTECİ  KARA ile hizmetinizdeyiz. Lezzet dolu bir gün yaşamak istiyorsanız tercih sebebiniz biz olalım.

Etzade sadece mangal severlere hizmet vermiyor. Şehre uzak kaçamak mı yapmak istediniz? Kır düğünü için mekan arayışında mısınız? Çocuğunuzu temiz hava alabileceği aynı zamanda eğlenebileceği bir yere mi götürmek istediniz? İşte Etzade bunların hepsine cevap veriyor. Yapmanız gereken tek şey arabanıza atlayıp Arnavutköy’e doğru yol almak.

İsterseniz kendiniz pişiriyorsunuz isterseniz de her şey hazır masanıza geliyor. Yemek istediğiniz etleri sipariş ediyorsunuz. Size de masanızın yanındaki mangalda bu etleri pişirmek kalıyor. Peki menüde neler var? Köfte, antrikot, çöp şiş, kuzu şiş, dana bonfile, dana biftek, Adana, Urfa kebap. Et yanında kiremitte fırın mantar, közde patlıcan, süzme yoğurt, gavurdağı salata masayı şenlendirecek lezzetlerden..

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz içeriye adım attığınız anda  sıcak atmosferi ve farklı dekorasyonuyla sizi şaşırtacak olan Etzade Et Mangal Restaurant artık hizmetinizde. Profesyonel kadromuz ile siz müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Sizin için her detayı düşündük…

Siz yemek yerken çocuklarımız oyun parkımızda oyun oynayabilir.  Ayrıca şarküteri reyonumuzdan özel tarifler ile hazırlanmış En taze ve lezzetli et ürünlerini temin edebilirsiniz.

İsterseniz etinizi istediğiniz gibi kendi masanıza gelen mangalınızda pişirebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir