Markaların uluslararası arenada büyümesine katkı sunan WORLDEF, ‘Artık e-ticaret şirketleri için paraya ulaşmak daha kolay’ mottosuyla Investify’ı kurduğunu duyurdu.  

WORLDEF, güçlü bir marka imajıyla globalde yer almak isteyen e-ticaret işletmeleri için finansal danışmanlık sunan hizmet portföyünü devreye alarak Investıfy’ı hayata geçirdi.  

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, "Uygun finansmana ulaşmak ve finans kaynağını doğru yönetme talebi e-ticaretin büyüme hızıyla aynı orantıda artıyor. Bu bağlamda WORLDEF Ventures, PwC’de 10 yıl deneyim sahibi Ozan Geyik ve 15 yıl tecrübeli Yeminli Mali Müşavir Emre Yıldırım ile güçlerini birleştirerek Investıfy’ı kurdu. Investify, e-ticareti iyi bilen yeni nesil bir mali müşavirlik ve finansal danışmanlık şirketidir” dedi.  

E-TİCARET FİNANSMANINDA DESTEKLER  

Nart, e-ticaret şirketlerinin beş yolla finansmana erişmek isteyebileceklerini ve tüm bu süreçlerde destek olacaklarını belirterek, şunları söyledi: 

"Birincisi borsaya kote olmak, ikincisi ulusal ve global yatırımcı bulmak, üçüncüsü Türkiye'de ya da yurtdışında kitle fonlamaya çıkmak, dördüncüsü şirketini Ecom Rollup şirketlerine tamamen satmak ve son olarak Türkiye'den ya da dünyadan ucuz ve hızlı kredi bulmak. Bu süreçlerin tümünde uçtan uca e-ticaret şirketlerinin yanındayız." 

6 ŞUBAT’A KADAR TAKVİM DOLU  

Nart, INVESTIFY’a şimdiden yoğun bir talep olduğunu, 6 Şubat’a kadar tüm takvimin dolduğunu ve gelecek başvuruların bu tarih sonrası için takvime işleneceğini sözlerine ekledi.