Uber, en kaliteli taksi hizmeti veren sürücülerini desteklemek amacıyla düşük çağrı iptal oranı olan ve en çok yolculuk yapan Uber Taksi sürücülerine iPhone 13 hediye ediyor. 

Uber Taksi sürücülerine yönelik gerçekleştirilen kampanyada, her hafta çağrı iptal oranını düşük tutan ve en az 50 yolculuğu tamamlayan taksi sürücüleri arasında bir yarışma düzenledi. Yarışmada hem taksi sürücülerini Uber uygulamasını daha fazla kullanmaya teşvik etmek, hem de kaliteli hizmet veren sürücüleri ödüllendirmek amaçlanıyor. Yarışmanın ilk haftasında, en iyi iki İstanbul sarı taksi sürücüsü, bir İstanbul siyah taksi sürücüsü ve bir de Ankara Sarı Taksi sürücüsüne iPhone 13 hediye edildi. Farklı şehirleri ve ürünleri de kampanya kapsamına dahil eden şirket, önümüzdeki haftalarda da benzer kampanyalara devam edeceğine dikkat çekti.

İPTAL ORANLARININ AZALTILMASI HEDEFLENİYOR 

Uber Taksi’nin Türkiye’de önemli bir büyüme gösterdiğini belirten Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “2022 yılı ocak ayı itibariyle 30 bin taksi şoförü Uber Taksi'yi kullandı. iPhone 13 kampanyamız ile kullanıcılarımızın en önemli şikayetlerinden birisi olan iptal oranlarının azaltılmasını hedefleyerek, iptal oranı en düşük olan ve en çok yolculuk yapan sürücüleri ödüllendirmek istedik. Bu yıl Uber Taksi kullanıcılarından gelen talepte de büyük bir artış görüyoruz. Türkiye’de taksi hizmet kalitesini iyileştirebilmek amacıyla sürekli yeni projeler geliştirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.