Akasya 'Süper Cuma' günleri kapsamında, sürpriz hediyeler, indirimler ve dj’lerin gün boyu sürecek performansları ile konuklarını ağırlıyor.  

Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği 'Süper Cuma' Akasya’da başlıyor. 25 Kasım’da gün boyunca Akasya mağazalarında konuklara indirimler, sürpriz hediyeler ve dj performansları eşlik edecek.   

Misafirler saat 12:00’de başlayarak gün boyu devam edecek çevir kazan etkinliğinde hediye kazanma şansı yakalayacak. Takı ve aksesuardan kulaklığa, sinema ve tiyatro biletinden çeşitli markalardan hediye çeklerine, parfümden kozmetik ürünlerine kadar birçok hediye etkinlikle sahiplerini bulacak. 

DJ’LER EŞLİĞİNDE ALIŞVERİŞ DENEYİMİ  

Akasya ve Sneaks Up’ın 'Süper Cuma' gününe özel iş birliğiyle Sneaks Up dj’leri alışveriş keyfine tüm gün sürecek performanslarıyla eşlik edecek.  

TASARIM ÜRÜNLER İNDİRİM VE HEDİYE FIRSATLARI 

El emeği tasarım ürünlerin ve özel yapım lezzetlerin yer aldığı Artisan Akasya, 25-30 Kasım tarihleri arasında bir kez daha ziyaretçilerle buluşacak. Artisan Akasya’da farklı konseptlerden markalar el işçiliği ile hazırlanan renkli ve çok çeşitli ürünler yer alacak. Ziyaretçiler süper cumaya özel indirim ve hediye fırsatlarından da yararlanabilecek.  

'Süper Cuma'ya özel olarak gece yarısına dek açık olacak Akasya’da misafirler otoparktan da gün boyu ücretsiz faydalanabilecek.