Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, ilçenin beşinci kapalı pazar alanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinlerine yeni kapalı pazarı anlatan Kartoğlu, Güvercintepe Kapalı Pazar Yeri ve Katlı Otopark Alanı’nın bölgedeki ticarete önemli katkılar sağlayacağını söyledi. 

 Çalışmalar hakkında ilçe sakinlerini bilgilendiren Kartoğlu, “Yağmur ya da kar yağdığında mahalle pazarları genelde kurulmuyor. Ama Başakşehir’imizde böyle bir sorun yok. Kapalı pazarlarımız, modern mimarileri ve konforlarıyla alanında lider konumda bulunuyor. Başakşehir’imizin beşinci kapalı pazarını Güvercintepe’de inşa edeceğiz. Hava koşullarından hiç etkilenmeden, burada gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabileceksiniz” diye konuştu.

“573 ARAÇLIK OTOPARK ALANIMIZ DA OLACAK”

 Kalıcı çözümler üretmek adına yoğun mesai harcadıklarını belirten Kartoğlu, yeni kapalı pazarda gıdanın yanı sıra tekstil bölümünün de olacağını söyledi. Güvercintepe’ye artı değer kazandıracaklarının altını çizen Kartoğlu, “Bir yandan ekonomimizi canlandıracağız, diğer yandan mahallemizdeki hareketliği artıracağız. Bu, Güvercintepe’yeartı değer olarak kazandırılacak. Pazarımızda 573 araçlık otopark alanımız da olacak. Böylece ileride ortaya çıkabilecek muhtemel otopark sorununun da önüne geçmiş olacağız. Yani sorun yaşamadan kalıcı çözüm üreteceğiz” dedi.