Dünya çapından yatırımcıları ve kripto para endüstrisinin paydaşlarını bir araya getiren Crypto Expo Dubai 2023, bu yıl 8-9 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Fuarda “2023’ün En İyi Kripto Para Borsası” ödülü de sahibini bulurken, topluluk odaklı kripto varlık platformu XT.COM, bu yılki ödülün sahibi oldu.

Dubai’de düzenlenen ve kripto sektöründe iş ağı kurmak isteyen yatırımcılarla sektör paydaşlarını bir araya getiren ticari etkinlik Crypto Expo Dubai’de “2023’ün En İyi Kripto Para Borsası” ödülü de sahibini buldu. Topluluk odaklı kripto para platformu XT.COM, “2023’ün En İyi Kripto Para Borsası” ödülüne layık görüldü.

“KRİPTODA SOSYAL YATIRIMCILIK YÜKSELİYOR”

Dünya Ekonomik Forumu tarafından yürütülen bir araştırma, perakende yatırımcıların yüzde 74’ünün, yani yaklaşık 4 yatırımcıdan üçünün, daha çok şey öğrendikleri takdirde daha fazla yatırım yapabileceklerini söylediğini gösterdi. Sosyal yatırımcılık ve topluluk odaklı platform kavramları, bu trende uyumlu olarak yükselişe geçti.

Dünyanın ilk topluluk odaklı dijital varlık alım satım platformu olduklarını vurgulayan XT.COM CEO’su Albin Warin, “XT.COM olarak 6 milyon kayıtlı kullanıcıdan oluşan topluluğumuzu merkeze koyuyor, onların yatırım süreçlerini kolaylaştıracak çözüm ve özellikler geliştiriyoruz. Bu ödülü sadık kullanıcılarımıza ithaf ediyoruz” dedi.

“15 PAZARDA TOPLULUK YÖNETİYOR”

2018 yılında kurulan platform, bini aşkın kripto para çiftinde alım satım hizmeti veriyor. “Her ay 1 milyondan fazla aktif kullanıcı tarafından ziyaret edilen dijital varlık platformu, kullanıcı tabanı için güvenli ve sezgisel bir alım satım deneyimi sağlamak üzere geliştirdiği özelliklerle öne çıkıyor. Topluluklarına eğitim materyali sağlamayı bir görev olarak benimsedik” diyen Warin, "ABD'den İspanya'ya, Hindistan'dan Türkiye'ye, Malezya'dan Portekiz'e pek çok pazarda hizmet veriyor, kullanıcılarımızın yatırım üzerine tartışabilmeleri için faaliyet gösterdiğimiz her pazarda Telegram toplulukları yönetiyoruz. XT.COM ekosisteminin geneline baktığımızda 40 milyonu aşkın kullanıcıyla temas ediyoruz. Sunduğumuz yatırım araçlarını ve sosyal özelliklerimizi topluluk odağında kalarak geliştirmeyi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“BU ÖDÜL, TOPLULUK DUYGUSU GELİŞTİRMEYE OLAN BAĞLILIĞIMIZIN KANITI”

Fuar boyunca ürün yelpazelerini güçlü bir biçimde sergileme fırsatı bulduklarını dile getiren Albin Warin, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Platform olarak kullanıcılarımıza en yeni ve trend kripto para birimlerine hızlı erişim imkanı sağlarken, Web3 tabanlı daha küçük projelerin de pazara girmeleri için aşmaları gereken engelleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bu ödül, kullanıcılarımıza verdiğimiz taahhütlerin yanı sıra güçlü bir topluluk duygusu geliştirmeye olan bağlılığımızın da bir kanıtı oldu. Sektördeki bu konumumuzu korumak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”