Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Öğrenci Senatosu, “Oyuncakların Son Kullanma Tarihi Yoktur” diyerek, deprem bölgesindeki çocuklar ile oyuncakların paylaşıldığı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından bölgedeki çocuklar için MBA Okulları tarafından kampanya başlatıldı. Öğrenci senatosu koordinasyonuyla başlayan kampanya kapsamında oyuncaklar ve kırtasiye setleri deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek için hazırlandı.

MBA Okulları Öğrenci Senato Başkanları, çocukların yüzlerini bir nebze de olsa güldürmek için oyuncakların, motivasyon ve umut olacağını belirtti.

“BUNDAN SONRA ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”

MBA Okulları Öğrenci Senato Başkanları’nın açıklamasında, “MBA Okulları olarak ‘Oyuncakların Son Kullanma Tarihi Yoktur’ dedik ve arkadaşlarımız için oyuncak kampanyası başlattık. Bizler, öğrenci senatosu olarak toplumsal sorunlara her zaman büyük bir duyarlılıkla yaklaşmaktayız. Bölgedeki arkadaşlarımızın yüzünü güldürebilmek için oyuncaklarımızı ve kırtasiye malzemelerimizi paylaşıyoruz. Deprem bölgesindeki arkadaşlarımızın yaratıcılıklarını, yeteneklerini, gelişim basamaklarını ve psiko-sosyal gelişimlerini sağlıklı yürütebilmek ve günlük rutinlerine geri dönebilmeyi kolaylaştırmak adına başlattığımız bu kampanya ile onlara ulaşarak destek olmak istedik. Evet belki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama bundan sonra çok daha güzel olacak” ifadelerine yer verildi.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı ise “Ülkemizde yaşadığımız deprem felaketiyle bir kez daha derinden hissettik ki bilim ve etik eğitim kalitemizin birincil yönü olacak. Bu zorlu süreç boyunca dayanışmamız gurur vericiydi ve 11 ilimizde hep birlikte her gün sorumluluğumuzun bilinciyle iyileştirici etkimize devam edeceğiz” dedi.