Başakşehir Belediyesi, gençlere yönelik Genç İstihdam ve Staj Fuarı düzenledi. Fuarda, lise üç ve son sınıf öğrencileri ile işverenler bir araya geldi.

Eğitim ve istihdam projeleriyle gençleri geleceğe hazırlamayı amaçlayan Başakşehir Belediyesi, Genç İstihdam ve Staj Fuarı’nda yaklaşık 50 firma yer aldı. Fuarda öğrenciler, meslek gruplarına ya da hayalini kurdukları iş alanları üzerine staj ya da iş başvurusunda bulundu.

“STAJ VE İŞ İMKÂNI SUNMAYI HEDEFLİYORUZ”

Genç İstihdam ve Staj Fuarı’nın ilkini Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR’la birlikte düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehirli gençler için her alanda hizmet ve projeleri hayata geçirdik. Öğrencilerimize iş ve staj imkânı sağlamak, firmalarımıza da hevesli ve çalışkan gençler kazandırmak için yola çıktık. Lise üçüncü sınıf öğrencilerimize staj, lise son sınıf öğrencilerimize ise iş imkânı sunmayı hedefliyoruz. İnanıyorum ki Başakşehir gençliği verilen işleri en iyi ve en layıkıyla yerine getirecektir. Kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıkmalarına vesile olmak bizleri son derece mutlu edecek. Başakşehirli gençlerimizi her alanda donanımlı hala getirmek istiyoruz. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğine ve Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak” diye konuştu.