Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- TRAKYA Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından 'kardeşlik turnuvası' adı altında farklı ülkelerden 12 öğrencinin katılımıyla düzenlenen satranç turnuvasında, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından Trakya Üniversitesi'nde okuyan 12 farklı ülkeden uluslararası öğrencilerle birlikte 'kardeşlik turnuvaları' konseptiyle, İl satranç temsilciliğinin ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü desteğiyle satranç turnuvası düzenlendi. Edirne Gençlik Merkezi Santranç sınıfında gerçekleştirilen turnuvaya farklı ülkelerden 12 öğrenci katıldı.

Edirne’de son 7 ayda 79 kaçakçılık şüphelisine adli işlem yapıldı Edirne’de son 7 ayda 79 kaçakçılık şüphelisine adli işlem yapıldı

Turnuva sonunda, Arnavutluk'tan Abdurrahim Bekiri birinci, Bulgaristan'dan Efe Çalışkan ikinci, Arnavutluk'tan Eljona Haxhagaj ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri dernek yönetim kurulu üyelerinden Erhan Şanlı ve Harun Reşit Demir tarafından verildi. Turnuvada birinciye bisiklet ve madalya, ikinci ve üçüncüye madalya ve kitap hediye edildi.(DHA)

Kaynak: dha