Umut IŞIK / EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’de trafik polisleri ve jandarma trafik ekipleri motosiklet sürücülerine, trafikte kask takmanın önemine dikkat çekmek için bilgilendirici broşürler ile reflektif yelekler dağıttı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Edirne Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, motosikletler üzerinde ortak uygulama gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde motosiklet sürücüleri kask takmaları konusunda uyarıldı. Bilgilendirici broşürlerin de dağıtıldığı sürücülere, trafikte fark edilmelerini sağlayacak reflektif yelekler hediye edildi.

Edirne’ye Tekirdağ'dan gezmek için gelen Hasan İşcan, motosikletler üzerinde böyle bir uygulama yapılmasından memnun olduklarını dile getirdi. İşcan, “Edirne’ye ziyaret etmek ve motor turu yapmak için geldik. Görevli arkadaşlar durdurunca çevirme olduğunu sandık. Uygulama noktasına gelince böyle bir sürpriz ile karşılaştık çok mutlu olduk. Böyle bir uygulama yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla Türkiye turu da yapıyoruz motosikletlerimiz ile böyle ile uygulama olması bizim için rahatsız edici değil aksine güzel oluyor” dedi.

Bulgaristan'dan  Bursa'ya gelen öğrenciler, hayvanat bhçesi'nde incelemelerde bulundu Bulgaristan'dan Bursa'ya gelen öğrenciler, hayvanat bhçesi'nde incelemelerde bulundu

Trafik ekipleri de evrakları ve ekipmanları tam olan motosiklet sürücülerine teşekkür etti. (DHA)