Cansel ORUÇ/BURSA, (DHA)-BURSA'da Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mimarlık Fakültesi öğrencilerini, Doruk Nilüfer Hastanesi’nde konuk etti.

Özgür Özel: Bir gün devlet milletin karşısına dizilirse, orada devlet değil millet kazanır (6) Özgür Özel: Bir gün devlet milletin karşısına dizilirse, orada devlet değil millet kazanır (6)

Doruk Nilüfer Hastanesi’nde gerçekleşen programda, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, hastane bünyesinde bulunan DOSpa Termal Fizik Tedavi Merkezi’ni ziyaret ederek, mimari tasarımı hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle bir araya gelen Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “DOSpa, mimari tasarımın sağlık sektöründeki önemli bir uygulamasını temsil ediyor ve mimarlar için ilham verici detaylar barındırıyor” dedi. DOSpa Termal Fizik Tedavi Merkezi’nin yenilikçi tasarım prensiplerini ve işlevselliği göz önünde bulundurularak projelendirildiğini söyleyen Dr. Ömer Yavuz Namlı, “Merkezin tasarımı sadece teorik bilginizi uygulamada görmekle kalmayacak, aynı zamanda tasarım düşüncenizi zenginleştirmenize de yardımcı olacaktır. İleride kendi projelerinizde kullanabileceğiniz değerli bir bilgi kaynağı olarakta göze çarpıyor” diye konuştu.

Merkez hakkında bilgi vererek sağlık hizmetlerinden de bahseden Dr. Namlı, merkezin çeşitli hastalıklar için bir tedavi adresi olduğu kadar, bir sağlıklı yaşam merkezi olduğunu söyleyerek, “Bu doğrultuda havuz ve hizmetlerimizden fiziksel sağlığı koruyucu ve rahatlatıcı bir deneyim arayan herkes yararlanabilir. Ağrı tedavisi, eklem hastalıkları, romatizma, Nöro Rehabilitasyon, ortopedi ve cilt hastalıkları tedavisinde hastalarımıza şifa oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü’nden Prof. Dr. Arzu Çahantimur, mimarlık fakültesi öğrencileri ve DOSpa’nın mimarı Cahit Düzyurt ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (DHA)

Kaynak: dha