Türkiye’de siyaset yapın bu tür siyasi partiler, sözde vatandaşın umudu olmak için yola çıkıyorlar, ancak ilk yaptıkları siyaset ABD’ye iyi görünmek için ülkesine her platformda çelme takmak için anını bekliyorlar.
Babacan’ın çıktığı Halk tv İsmail küçük kayanın yayınını twiter’dan kompile izledim. Yok, artık dedim. Zamanında bu ülkenin dış işleri bakanlığı bu isme teslim edildi, birde yetmezmiş gibi ekonomi bakanlığı teslim edildi. Bu kişi Türkiye için bunları nasıl konuşuyor, acayip şok oldum. Erdoğan’a karşı Ak partiyken içten içe düşmanlık belemiş olabilirsin ancak kurduğun parti kim için kurdun. Hani bir söz var, senin partin ABD tarafından fonlanmıyorsa zenci olayım.
Bu kadar mı siyaset seviyeniz düştü. İzleyin bakın bana hak vereceksiniz açıklaması, şöyle Erdoğan’ın bir tahtası var, her gün kalkıyor kimi düşman olarak yazayım diye düşünüyor. Her gün bir düşman yazmak için çaba sarf ediyor. Erdoğan korku siyaseti yapıyor tabanına şunu söylüyor ya benimlesiniz ya onlardasınız.
Erdoğan terör konusunda yanlış yapıyor.
Terör uluslar arası bir sorun, terörün kaynağını kurutmak için ilgili ülkelerle dayanışma içinde olmanız lazım diyor. İstiklal caddesinde yapılan bombalı eylem sonrası birçok ülke taziye mesajları yayınladılar. Bakan Süleyman Soyluda ABD’nin taziyesini kabul etmiyoruz, ret ediyoruz dedi. Bakanın bu sözüne Sayın Babacan acayip içerlenmiş bakan Soylu hakkında şunu söylüyor. ‘’Al birini vur ötekine’’ diyor. ABD’nin Türkiye’ye karşı teröre nasıl destek verdiğini biliyoruz, kesinlikle bizde parti olarak kabul etmiyoruz, bakan bey az bile söylemiş demiyor. Erdoğan ve bakan soylu hakkında ’Al birini vur ötekine’’ diyor. Ancak Babacan ‘’ Ağalarına bu eylem sonrası yaptığı açıklamalarıyla adeta göz kırpıyor. Babacan; ‘’Ölen ölmüş yaralı olanlara acil şifa diliyorum’’
Mafya filmlerinde şu sahne aklınıza gelsin. Mafya katledilen kurbanın taziyesine katılır başsağlığı diliyorum, demesi gibi olmuş.
O videoyu izleyin daha neler neler söylüyor, bana hak vereceksiniz.
Şimdilik bu kadar hepsini anlatmayayım size, görün Türkiye’deki Amerikan kovboylarını ve filmlerini demek istiyorum.

Salih SÜTLAN