Mahkemede hakkında çıkan mahkûmiyet kararına sevinerek ve sevinç çığlığı atarak ile bir birinin boynuna sarılmak tam bir düzenbazlık değilse sizce nedir?

Bu bir siyasi mahkûmiyet değil, bu bir düzenbazlıktır. Hani üzüntü, hani moral bozukluğu, bu ülkede mahkeme kararına sevinip tamam fırsat bu fırsat deyip içindeki tüm kini kusanlar.  Bu halk bu akşam gördü.

Rahmetli menlersin partisin kurduğu parti başkanı,  rahmetli Necmettin Erbakan’ın hayatı boyunca mücadele ettiği ve onlarca defa partisini kapatmak için uğraşanlar ve en son kurduğu saadet partisi bu düzen ile aynı masada aynı sahnede geçmişine saldıranlarla, geleceksiz, davasızlara kaldığını gördük.

Davasına ihanet edenlerin sahnesi, bu ülkede kime operasyon çekmek için yapıldı. 85 milyonun gözlerinin önünde yapıldı bunu not edinin. 28 Şubat sürecide kumpasçı maşa olanlarını gördük. Kürtlerin ağzına bir kaşık bal sürüp Kürt seçmene göz kırpan nasılsa çantada keklik sanan emin olun tam bir düzenbazlıktır.

Bu süreç hak, hukuk, adalet değil bu süreç ben ne alacam yarışı olmuş en çok bağıran geçmişini unutanlardı.

CHP’ye bu akşam gülerek ve gözlerinin içine bakarak operasyon çekildi ve bu durumu alkışladılar.

Hani ey dünya seninle yarışmaya geliyorum, senin rakibin olacağım deniliyordu. Meğer operasyon oradan başlamış.

Öyle bu ülke vatandaşları teknoloji görsün demekle olmuyor, meğer en büyük teknoloji CHP genel başkanına operasyon çekmek olmuş.

Salih SÜTLAN