Mine AK/YENİŞEHİR/BURSA,(DHA)-CUMHURİYET Halk Partisi'nin (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in, Yenişehir ilesine yaptığı halk buluşması mitinge dönüştü. Burada konuşan Bozbey, Belediye Başkanı olarak Nilüfer'de yaptığı hizmetleri, 1 Nisan tarihinden sonra Yenişehir'de gerçekleştireceğini söyledi.

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını Yenişehir İlçesi'nde sürdürdü. Bozbey’in Yenişehir Heykel Meydanı’nda yapmayı düşündüğü halk buluşması mitinge dönüştü. Bozbey, CHP'nin Yenişehir Belediye Başkan Adayı Sadi Aktaş ile birlikte çıktığı seçim otobüsünün üzerinde, kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara teşekkür etti. İlçenin soruları ve beklentilerini çok iyi bildiğini açıklayan Bozbey, 'Belediye başkanı olarak Nilüfer'de 20 yılda yaptığım hizmetleri, 1 Nisan tarihinden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Yenişehir'de gerçekleştireceğim" dedi

'ÖNCE YENİŞEHİR ARDINDAN TÜM BURSA GÜLÜMSEYECEK'

Otomobil, tarlaya uçtu: 1 ölü 2 yaralı Otomobil, tarlaya uçtu: 1 ölü 2 yaralı

Yaptığı konuşmada, Yenişehir’de otoparklar, yürüyüş yolları ve gençlere yönelik sosyal alanları yapacaklarını ifade eden CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Bakan Adayı Bozbey, Yenişehir'de tarımın çok önemli olduğunu ifade edip, “Tarımın çok önemli olduğu bir kentteyiz. Tarımsal ürünlerin pazarlanması ve ihracatı konusunda hazırlıklarımız var. Örnek kooperatiflerimizi bütün Bursa’da yaygınlaştıracağız. Yapacak işlerimizi biliyoruz. Hangi hizmetleri öncelikli talep ettiğinizi biliyoruz. Önce Yenişehir’in çocukları sonra kadınlar, gençler ve engelliler gülümseyecek. Ardından tüm Bursa gülümseyecek” şeklinde konuştu. (DHA)

(FOTOĞRAFLI)