Özgür YILDIZ/YALOVA,()-YALOVA Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yalova Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (YASMEK)  kursiyerleri deprem bölgesinde bulunan vatandaşlar için kışlık ürünler dikiyor.

Kahramanmaraş’ta meydan gelen  depremlerin ardından ülke genelinde başlatılan yardımlar her geçen gün artarken, Yalova Belediyesi bünyesinde hizmet veren YASMEK kursiyerleri ise deprem bölgesinde bulunan vatandaşlar için kışlık eşofman, atkı, bere, polar dikimi yaparak destek veriyor.

Yalova Belediyesi YASMEK tasarım ve giyim kursiyerleri tarafından gönüllü olarak başlatılan çalışma hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Yalova Belediyesi YASMEK kursiyerlerimizle birlikte, deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımız ve özellikle çocuklarımız için çalışma başlattık. Arkadaşlarımız, elimizde bulunan kumaşlarla ve esnafımızın da desteğiyle deprem bölgesinde bulunan çocuklarımız için bere, atkı, şapka, eşofman takımı yapmaktalar. Normalde kursiyerlerimiz bir haftalık tatilde olmalarına rağmen, deprem haberini öğrenince hemen Halk Eğitim Merkezi'nde, usta öğreticilerimiz eşliğinde çalışmaya başladılar" dedi.()