Kazım BULUT/BURSA, ()-BURSA Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), deprem bölgesindeki çalışmaları trafoya resmederek ölümsüz kıldı. Arama kurtarma, itfaiye, madenci, UMKE ekipleri ile kurtarma çalışması sırasında ölen Meksika arama kurtarma köpeği Proteo’nun resmedildiği trafo, ‘Kahramanlıklarınız Unutulmayacak’ sloganı ile renklendirildi.
Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından afet bölgesinde aktif olarak görev alan UEDAŞ ekipleri, teknik desteğin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Kendi bünyesinde kurduğu arama kurtarma ekibiyle Hatay’daki enkaz çalışmalarına katılan UEDAŞ , ‘Trafolar Konuşuyor’ projesi ile de bölgede çalışanlara minnetini duyurdu. Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi’ndeki trafoya, deprem bölgesindeki çalışmalara katılan arama kurtarma, itfaiye, madenci, UMKE ekipleri ile kurtarma çalışması sırasında ölen Meksika arama kurtarma köpeği Proteo resmedildi. Trafo, ‘Kahramanlıklarınız Unutulmayacak’ sloganı ile renklendirildi.
UEDAŞ, 2013 yılında hayata geçirdiği ‘Trafolar Konuşuyor’ projesi ile bugüne kadar kadına şiddetten kan bağışına, madde bağımlılığından emniyet kemerine kadar birçok toplumsal konuyu ele alarak farkındalık çağrısında bulundu. ()