Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), ()-KAHRAMANMARAŞ'ta meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından depremzedelere ulaştırılmak üzere Edirne’nin Keşan ilçesinde başlatılan yardım kampanyasında bir çocuğun oyuncağına taktığı harçlığı duygulandırdı.

Keşan Kaymakamlığı ve Keşan Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Belediyenin çağrısı üzerine vatandaşlar elektrikli ısıtıcı, bot, atkı, bere, battaniye, çocuk maması, termal içlik, uyku tulumu, tüplü ısıtıcı, kazak, kışlık kıyafet, çorap ve çocuk bezi gibi ihtiyaçları Keşan Lisesi Kapalı Spor Salonu’na getirdi.

Yardım kolilerinin birinden oyuncak ve üzerine takılmış 100 lira dikkat çekti. Küçük bir çocuğun oyuncağını ve harçlığını bağışlayarak yaptığı bu yardım görenleri duygulandırdı. Yapılan bağış Keşan Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında “Hem oyuncağını hem harçlığını yollamış. Kocaman yüreğinden öpüyoruz seni çocuk. Deprem bölgesine yardımlarımızı topladığımız Keşan Lisesi Spor Salonumuzda büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Küçük bir evladımızın hem oyuncağını hem de harçlığını deprem bölgesine göndermek için bize göndermesine ne denilebilir ki. Bu duyarlılık bu yardımseverlik nasıl anlatılır ki. Kocaman yüreğinden öpüyoruz” ifadeleriyle paylaşıldı. ()