EDİRNE'nin Havsa ilçesinde Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulun yanı başında evi bulunan emekli öğretmen çifte en güzel öğretmenler günü hediyesini verdi. Coğrafya öğretmenleri Süleyman Ekiz eşliğinde ellerine boya alan öğrenciler, çiftin adeta yazı tahtasına dönen evinin duvarlarını boyayarak temizledi.

Edirne'nin Havsa ilçesinde Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri,  okulun hemen yanında evi bulunan emekli öğretmen çifte sürpriz yaparak, yazı tahtasına dönen evin duvarlarını boyamak için kolları sıvadı. Coğrafya öğretmenleri Süleyman Ekiz eşliğinde ellerine boyayı alan öğrenciler evin duvarlarını boyayarak temizledi. Öğrencilere bu sırada çevredeki esnaf da destek verdi.

Öğrencilerin, yaşıtlarına örnek olmak ve öğretmenlerine duydukları saygı ve sevgiyi göstermek amacıyla sürprizi yaptıklarını söyleyen öğretmenleri Süleyman Ekiz, "Bu işe gönüllü olarak katılan öğrenciler tüm Türkiye'ye örnek bir davranışta liderlik etmenin mutluluğunu yaşadıkları gibi vatanımıza uzun yıllar hizmet eden karı koca  öğretmen emeklisi çifte de adeta öğretmenler günü hediyesi sundular. Etkinliğe veliler,esnaf ve öğrenciler destek vererek toplumsal dayanışmaya, çevre temizliğine de katkı sağladılar. Gerek öğretmenler günü münasebetiyle, gerek çevre hassasiyetiyle, gerekse de dayanışma halinde olan meslek lisesi öğrencilerini bizler de yürekten kutluyoruz" dedi. ()