Cansel ORUÇ/BURSA,()-BURSA ovasında, kaçak olduğu tespit edilen bir fabrika binasının yıkımı için bölgeye giden Osmangazi Belediyesi ekipleri, iş makineleriyle yıkıma başladığı sırada binanın kirişlerinden birinde kuş yuvası olduğunu fark edince yıkımı durdurdu. Uzun uğraşlar sonucu yuvayı zarar vermeden tahliye eden ekipler, daha sonra kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.
İsmetiye Mahallesi’nde fabrika binası olarak kullanılmak üzere yapılan yapının, kaçak olduğunu tespit eden Osmangazi Belediyesi ekipleri, kanuni işlemlerin ardından çıkan yıkım kararını yerine getirmek üzere bölgeye gitti. Tarım toprakları üzerine inşa edilen kaçak fabrika binasının yıkımına başlayan belediye ekipleri, iş makinelerini çalıştırdı. Duvarı yıkmak için kepçesini kaldıran iş makinesi operatörü kiriş arasında büyükçe bir kuş yuvası olduğunu fark etti. Kuş yuvasının içinde yavru ya da yumurta olma ihtimali üzerine yıkım durduruldu.
İş makinesinin kepçesine binen bir görevli yuvanın içini kontrol etti. Yavru kuş ya da yumurta olmadığı tespit edilince, yuva zarar vermeden yerinden alınarak, çevredeki bir ağaca konuldu. Yıkım kaldığı yerden devam etti.()