Uğur AKAGÜNDÜZ/KIRKLARELİ, ()-KIRKLARELİ’nde Halk Eğitimi Merkezi ve Olgunlaşma Enstitüsü kursiyerleri tarafından dikilen eşofman, tişört ve uyku tulumları, deprem bölgesine gönderildi.

Kırklareli Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere yardım göndermeye devam ediyor. Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Olgunlaşma Enstitüsü’nde kursiyerler tarafından dikilen eşofman, tişört ve uyku tulumunun bulunduğu kamyon, düzenlenen törenle deprem bölgesine dualar eşliğinde uğurlandı.

Kırklareli Valiliği önünde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Olgunlaşma Enstitüsü’nden yönetici ve kursiyerler katıldı. Valilikten yapılan açıklamada, Kırklareli’nden bugüne kadar toplam 340 yardım TIR’ının deprem bölgesine ulaştırıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca Valilik koordinesinde devam eden yardım çalışmaları kapsamında kamu kurum ve hayırseverlerden temin edilen malzemelerin bölgeye ulaştırılmaya devam edeceği ifade edildi. ()