Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne), ()-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde polis tarafından ‘Huzur ve güven’ uygulaması gerçekleştirildi. 112 personelin katıldığı denetimlerde 918 kişinin GBT’si sorgulanırken, trafik yönünden 952 lira ceza kesildi. Uygulamada gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Keşan’da, ‘huzur ve güven’ uygulamalarını sürdüren İlçe Emniyete Müdürlüğü ekipleri yapılan denetimlerle çalışmalarına devam etti. 112 personel ile sahaya inen polis ekipleri, gerek yaya devriyeler, gerekse de sabit noktalarda uygulama yaptı. Çalışma kapsamında 918 kişinin GBT sorgusu yapıldı. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan S.D., T.U., Ö.A. ve M.D.S. yakalanarak, gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.D. ve T.U., savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Ö.A. ve M.D.S. ise serbest bırakıldı. Ekipler ayrıca 10 kafe ve pastane, 7 park ve bahçe, 1 internet kafe, 6 kahvehane, 6 motosiklet tamircisi ve 5 hurdacıyı kontrol etti.

Ekiplerin çalışmaları trafik uygulamaları ile sürdü. 28 aracın sorgulandığı uygulamalarda 1 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden toplamda 952 lira para cezası uygulandı. ()