Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),()-BURSA'da İnegöl Belediyesi, hafta içinde etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşları, olumsuz hava koşullarına karşı uyarak belediye, 153 Çağrı Merkezi'ne yapılan tüm ihbarların değerlendirileceğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, yoğun kar yağışının hafta içinde Bursa ve çevre ilçelerinde etkili olacağını açıklamasının ardından, İnegöl Belediyesi, kırsal mahalle ve şehir merkezinde, karla mücadele için başlattığı çalışmaları tamamladı. Toplam, 184 personel ve 41 araçtan oluşan ekipler kurduklarını belirten İnegöl Belediyesi, "Meteoroloji Genel Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta kar yağışının kırsal mahallerde etkili olacağını açıkladı. Öyle de oldu. Aldığımız tedbirler sayesinde vatandaşlarımızı mağdur etmedik. Benzer uyarı bu kez, hafta içinde şehir merkezi için de yapıldı. Ekiplerimiz, karla mücadeleye hazır. Arkadaşlarımız, özellikle halk otobüsleri ve servis araçlarının yollarda kalmaması için,karayollarının açık tutulmasına dikkat edecekler" şeklinde uyarıda blundu

İnegöl Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu dönemlerde, 153 Çağrı merkezinin yanı sıra, 05301573000 WhatsApp hattına yapılan tüm ihbarların, 7/24 saat değerlendirileceğini de duyurdu.  ()