BURSA, ()-ÇAĞDAŞ Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi’nce düzenlenen 33’üncü Kuruluş Yıldönümü etkinliğinde, geleneksel ‘Çağdaş Ödülleri' sahiplerini buldu. Jüri tarafından ‘Genç Kalemler’ ödülüne layık görülen   Muhabiri İsmail Hakkı Seymen'de  ödülünü aldı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi, Gastro Sanayi’de gerçekleştirilen 33’üncü Kuruluş Yıldönümü etkinliğinde, geleneksel "Çağdaş Ödülleri'ni sahipleriyle buluşturdu. Genç Kalemler, Meslekte Dayanışma, Adalet, Dayanışma, Çevre, Spor ve Kent Kültürüne Katkı başlığı altında toplamda 12 ödül, ÇGD Bursa Şubesi’nin Danışma Kurulu üyelerinden oluşan jürinin seçimiyle sahiplerini buldu. Törene Nilüfer  Belediye Başkanı Turgay Erdem,  Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, ÇGD Bursa Şube Başkanı Rabia Deniz ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

MUHABİRİNE ÖDÜL

Jüri tarafından ‘Genç Kalemler’ ödülüne layık görülen   Muhabiri İsmail Hakkı Seymen, ödülünü aldı. Ödülün ardından konuşma yapan Seymen, “Beni bu ödüle layık gördükleri için teşekkür ederim. Benim için en büyük ödül annem ile babamın gurur dolu bakışlarını görmek. Bu anı yaşadığım için çok mutluyum” dedi.

Törende; Enbursa.com’dan Melisa Öztürer ile Gazete Duvar ve Bursaport.com’dan Pelin Akdemir’e de ‘Genç Kalemler’ ödülü, Engin Aksöz ve Halil Ataş’a Meslekte Dayanışma Ödülü’nü, Gezi Davası tutukluları ile ailelerine Dayanışma Ödülü, Yalova eski Belediye Başkanı Vefa Salman ve Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’na ‘Adalet Ödülü’, Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlüdeğer’e ‘Demokrasiye Katkı Ödülü’, Belediye Başkanı Turgay Erdem’e Çevre Ödülü, bisiklet sporcusu Barış Asa’ya ‘Spor Ödülü’, Fehmi Enginalp’e ise ‘Kent Kültürüne Katkı Ödülü’