Onur KAYA/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), ()-TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)  seçimlerini kazanan Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe seçim kurulundan mazbatalarını alarak göreve başladı. Mazbatasını alan Çetin, oda binası önünde gerçekleştirilen kurban kesiminin ardından devir teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Bölgedeki bu büyük potansiyeli, Türkiye’nin en büyük üretim üslerinden biri olan bölgemizi yine ticarette de istediğimiz potansiyele ulaştırmak için gece gündüz el birliği ile çalışacağızö dedi.


Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazanan Ahmet Çetin, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nigar Hilal Bayram Polat’tan aldı. Çetin, mazbatasını aldıktan sonra katılımcılarla birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na gitti. Çetin ve ekibi, odanın bir önceki dönem başkanı olan Süleyman Kuzova tarafından karşılandı. Kurban kesilerek dualar okunan devir teslim töreninde konuşan Çetin, "Odamızın kurulduğu günden bugüne kadar emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür ederiz. Her meclis üyesi bölgemiz için üyelere en iyi hizmeti vermek için burada bulundu. Bugüne kadar oda başkanları güzel şeylere imza attılar. Bu odanın kazandırılması, daha sonra yine yerel yönetimler okullar kazandırdı. Akabinde de yine Süleyman başkanın döneminde de hem okul yapıldı, hem de birçok düzenlemeler yapıldı. Bölgemize ve ülkemize güzel hizmetler yapma amacıyla bu başkanlığa oturan Süleyman başkan da odamız için, üyelerimiz için başarılı projeler hayata geçirdi" dedi.

'GECE GÜNDÜZ EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ'

Çetin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda el birliğiyle çalışacaklarını belirterek, "Dünle bugün aynı yerdeyseniz zarardasınız. Her zaman daha ileriye daha iyiye varmak ve ulaşmak için daha çok çalışmamız lazım. Ekip arkadaşlarıma bunu defaten söyledim, bu çatının altında olmak mecburiyetinde değilsiniz. Lakin bu çatının altında hizmetkârlığa talip olduysanız mükemmel olma mecburiyetiniz var. Bu lüksünüz değil; çünkü hiç kimse bizi bu işe mecbur etmedi. Bölgedeki bu büyük potansiyeli, Türkiye’nin en büyük üretim üslerinden biri olan bölgemizi yine ticarette de istediğimiz potansiyele ulaştırmak için gece gündüz el birliği ile çalışacağız. Bizlere destek veren üyelerimize ve birlikte bu yollarda koştuğumuz tüm meclis üyesi arkadaşlarıma, ailelerine ve bütün ekip arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim dedi.

Başkan olmanın başarı olduğunu ancak başarının son durak değil devam eden bir yolculuk olduğunu vurgulayan Çetin, "12 Kasım son durak değil bize, verdiğimiz sözlerin hatırlanacağı, hatırlatılacağı bir tarihtir. İnşallah önümüzdeki dönemde sarı, yeşil, mavi yok kırmızı beyaz var. Kırmızı beyazın aşkıyla herkes el birliğiyle çalışacaktır. Bütün ekibe başarılar diliyorum. Süleyman başkana da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'SAHİBİNE DEVREDİYORUZ'

Çetin’in ardından konuşan Süleyman Kozuva da yeni yönetimi tebrik ederek, "Hep birlikte inşallah bizlerden çok daha fazla bu odaya, Çerkezköy’e, Saray’a, Kapaklı’ya katkıları olacaktır, bundan eminim. Az da olsa bizim desteklerimiz de olmuştur diye düşünüyorum. Kendisine hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Biz kendi dönemimizde iki dönem yönetim kurulu başkanlığı yaptık, bir dönem meclis başkanlığı yaptık. Yaklaşık 12 sene bu odada görev aldık. Bu odayı yine Ahmet ağabeylerden devralmıştık, yine hayırlısıyla sahibine devrediyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından pasta kesilerek kutlama yapıldı. ()