SAKARYA Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İskenderun’da kurulan 250 konteynerlik yaşam alanında incelemelerde bulunarak, Sakarya olarak tek yürek olduklarını ve yaraları sarmak için canla başla çalıştıklarını söyledi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce deprem bölgesindeki temaslarını sürdürüyor. Adıyaman, Hatay, Diyarbakır başta olmak üzere yıkımın yaşandığı tüm kentlerde ilk günden bu yana görev yapan Başkan Ekrem Yüce, İskenderun’da kurulacak 250 konteynerlik yeni yaşam alanında incelemelerde bulundu. Teknik ekibinden devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yüce, altyapısı ve üstyapısıyla tam donanımlı bir konteyner kent kuracaklarını ifade etti. Yüce, yeni yaşam alanının içerisinde mescit, sağlık ocağı, market, çocuk oyun alanı ve barınma alanlarının yer alacağını belirtti. Yüce, Sakarya olarak tek yürek olduklarını ve yaraları sarmak için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.  

Yüce, Sakarya Mahallesinde bulunan çadır kentte Büyükşehir Belediyesi’nin aşevini ziyaret etti. Depremzede vatandaşların acılarını paylaşan Yüce, eline kepçeyi aldı ve akşam yemeği servisine yardım etti.