ARNAVUTLUK'ta düzenlenen  Balkan Tekvando  Şampiyonası'nda 3'üncü olarak bronz madalya kazanan Kırklareli Gençlik Spor Kulübü sporcusu Azra Yağmur Demir, Kırklareli'de çiçeklerle karşılandı.


Balkan Tekvando  Şampiyonası'nda 3'üncü olarak bronz madalya kazanan Kırklareli Gençlik Spor Kulübü sporcusu Azra Yağmur Demir için Kırklareli Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi. Vali Birol Ekici ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ve sporcular, Demir'i çiçeklerle karşıladı. Vali Ekici, Demir'i tebrik ederek, bundan sonraki spor hayatında da başarılar diledi. Ekici, "Sporcumuzdan dünya ve olimpiyat şampiyonluğu beklediğimizi, şehrimiz adına, ülkemiz adına çok sevinçliyiz. Sporcumuzun bu başarıyı kazanmasında destek olan ailesi ve antrenörünü de tebrik ederim" dedi. 

Azra Yağmur Demir'de güzel bir başarıyla memleketine gelmenin heyecanını yaşadığını söyledi. Bundan sonraki hedefinin Avrupa ve dünya şampiyonluğu olduğunu belirten Demir,. kendisine destek olan herkese teşekkür etti.()