BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Sonbahar Konserleri' kapsamında son olarak Emir Can İğrek sahneye çıktı. Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi; 23, 24 ve 25 Kasım'da  konser düzenledi. 'Sonbahar Konserleri' adı altında gerçekleştirilen programlar, Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesinde R&B, pop ve Türkçe rap tarzlarında söylediği şarkılarıyla Güneş konseriyle başladı. Öğretmenler Günü'ne özel Ferhat Göçer konseri ise Şehit Turgut Salonu'nda  öğretmen ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Konserlerin son gününde ise Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde Emir Can İğrek sahne aldı. Konserlerin öncesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçılarından Yusuf Dede, Beyza İrtük ve Ezgi Abacı da sahneye çıktı.  Vatandaşlar konserlere yoğun ilgi gösterdi.

Öte yandan, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde Emir Can İğrek konserinin düzenlendiği spor salonunun da dâhil olduğu kompleksin imzalanacak protokol kapsamında hem üniversite hem de büyükşehir belediyesi kullanımında olacağı belirtildi. ()