28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, seçim günü sandıklarda görev almak isteyenler için gönüllü başvuru sistemi geliştirdi. İl Başkanlığı, 'Büyük Türkiye Zaferi İçin Büyük Türkiye Sevdalıları Görev Başına' sloganıyla gönüllülere sandık görevinde yer alması yönünde çağrıda bulundu.

İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Değerli kardeşim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 28 Mayıs’ta en güçlü şekilde tekrar seçmek için sandığa gideceğiz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Büyük Türkiye Zaferi için Hep Birlikte Sandığa diyerek oyumuzu kullanacağız ve sandıklarımıza sahip çıkacağız. Unutma, seçim sandıkta kazanılır” denildi.

BİLGİLENDİRME KILAVUZU PAYLAŞILDI

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın hazırladığı buyukturkiyezaferi isimli web sitesi aracılığı ile gönüllü sandık görevlisi olmak isteyenler kayıt yaptırabiliyor. Web sitesi adresine giren gönüllü adayları, isim soy isim, kimlik ve iletişim numaraları ile görevlendirilmek istediği sandığı yazıp kayıt oluşturuyor. Ayrıca gönüllüler ihtiyaca göre farklı ilçelerde de görev alabilir. Web sitesi içerisinde ayrıca gönüllüler için bilgilendirme kılavuzu bulunuyor. Seçim günü yapılacaklar ve dikkat edilmesi gereken hususlar bu kılavuzda belirtiliyor.