Dünyanın önde gelen kripto borsalarından BingX, Copy Trade’i yaygınlaştırmak ve geliştirmek için 10 milyon dolarlık bir fon oluşturduğunu duyurdu. Fon, trader’ları destekleme, altyapı oluşturma, ürün inovasyonu, topluluk geliştirmeleri ve stratejik ortaklıklar olmak üzere birçok amaç için kullanılacak.

Trader’ların öğrenip kazanabilecekleri çok yönlü bir ekosistem oluşturmayı hedefleyen BingX, Copy Trade ‘Sübvansiyon Kuponu’ ve ‘Deneme Fonu’ gibi

deneyimsiz kullanıcıların sıfır riskle başlamasına yardımcı olmak için düzenli olarak ürün geliştiriyordu. Ayrıca, profesyonel trader’ların potansiyellerini geliştirmelerine yardımcı olmak için Elit Copy Trader’lar Programı’nı başlattı. Bugüne kadar yaklaşık 4 milyon takipçiye sahip 8 binden fazla profesyonel trader’a merkez olan borsa, 130 milyondan fazla Copy Trade emri gerçekleştirdiğini bildirdi. Son altı ayda 40 binden fazla trader’ın büyük ilerleme kaydettiği ve programdan teşvik primleri aldığı ifade edildi.

Konuyla ilgili konuşan BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, “Sosyal finansal işlem üzerine bu fonu başlatıyor olmaktan ve kripto endüstrisinin gelişimine öncülük ediyor olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Bakış açısını değiştirmek, kullanıcılarımıza en iyi finansal işlem hizmetlerini ve en başarılı trader’ları sunmak istiyoruz. Ekosistem için yeni bir sayfaya açıyoruz. BingX'in sosyal finansal işlem için birinci sınıf bir ekosistem oluşturma taahhüdü, sürekli yeniliğe olan bağlılığımızın ve kriptoyu herkes için erişilebilir ve kolay hale getirme misyonumuzun bir kanıtıdır. Bu fonun oluşturulmasıyla BingX, oyunun kurallarını değiştiren bir platform olmaya ve daha yetenekli trader’ların katılım sağlamasını bekliyor” dedi.