Edirne'de yaralı leylek tedavisinin ardından doğaya bırakıldı Edirne'de yaralı leylek tedavisinin ardından doğaya bırakıldı

BALIKESİR, (DHA)-BALIKESİR'in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, güne meclis üyeleriyle birlikte İkizçay, Altınkum, Yolören ve Kadıköy mahalleleri ile Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen çalışmaları inceleyerek başladı. Ertaş, ilgili müdürlerden detaylı bilgi alarak mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, meclis üyeleriyle birlikte İkizçay, Altınkum, Yolören ve Kadıköy mahalleleri ile Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. Sabahın erken saatlerinde ekibiyle birlikte İkizçay Mahallesi'nden başlayan Başkan Ertaş, mahallede yapılan yol yenileme ve park düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. İkizçay Mahallesi'ndeki incelemelerin ardından Altınkum Mahallesi'ne geçen Başkan Ertaş, burada gerçekleştirilen çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını denetledi. Yolören Mahallesi'nde yapılan yol yapım çalışmalarını da inceleyen

Ertaş, vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet etti. Kadıköy Mahallesi'nde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceleyen Ertaş, mahallede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Son olarak Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarını gözden geçiren Ertaş, meydanın daha estetik ve işlevsel hale getirilmesi için yapılan çalışmalarda gelinen son noktayı inceledi.

'ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ'

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, "İkizçay Mahallesi'nde alt ve üst yapı düzenlemeleri ile halkımızın daha güvenli ve keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Daha yaşanabilir, konforlu ve modern bir Altınkum için tüm gücümüzle çalışacağız. Yolören Mahallesi'nin ihtiyaçlarını belirleyip en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Kadıköy Mahallesi'nde yapılan çalışmaların mahallemize değer katacağına inanıyorum. Tüm talepleri değerlendirip, en kısa sürede çözüm üreteceğiz. Ayrıca Edremit Cumhuriyet Meydanı, halkımızın buluşma noktası. Meydanın daha güzel ve kullanışlı olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

'DAHA YAŞANILIR, KONFORLU VE MODERN BİR EDREMİT İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada Ertaş, Edremit'in her köşesinde sürdürülen çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Ertaş, "Belediye olarak öncelikli hedefimiz, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaktır. Daha yaşanabilir, konforlu ve modern bir kent için var gücümüzle çalışacağız" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Edremit halkının taleplerine her zaman açık olduklarını ve çalışmalarını bu talepler doğrultusunda şekillendirdiklerini ifade etti. Ertaş, "Edremit için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha