Fransız pivot Jerry Boutsiele: Bu galibiyet takım, taraftar ve camia için çok önemliydi

Muhammed Baygül: Umarım kupayı tekrar 2'nci kez ülkemize getireceğiz

Gökhan HEBEPCİ / İSTANBUL, (DHA) - FIBA Avrupa Kupası yarı finalinde ülkemizi temsil eden Bahçeşehir Koleji, 81-80 kaybettiği maçın rövanşında İtalya’nın Itelyum Varese ekibini 81-73 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan mücadelenin ardından Bahçeşehir Koleji’nin Fransız pivotu Jerry Boutsiele ve Muhammed Baygül Demirören Haber Ajansı'na (DHA)’ya konuştu.

Ahmet Bayram’dan bir altın madalya daha Ahmet Bayram’dan bir altın madalya daha

Mücadelede 25 sayıyla yıldızlaşan tecrübeli oyuncu Boutsiele, “Öncelikle finale kaldık ve çok mutluyuz. Geriye düştüğümüz anlar oldu ancak kazanmayı başardık. Bu galibiyet takım, taraftar ve camia için çok önemliydi. Finale çıktığımız için de çok mutluyuz” dedi.

MUHAMMED BAYGÜL: UMARIM KUPAYI TEKRAR 2'NCİ KEZ ÜLKEMİZE GETİRECEĞİZ

Muhammed Baygül ise, “Finale yükseldiğimiz için mutluyuz. Takım olarak zaten sezon başından beri hedefimiz finaldi. Şimdi belki de turnuvanın en zor takımlarından biriyle oynayacağız. Kendi liginde de zirvede olan bir takımla oynayacağız. Zor bir karşılaşma olacak ama zaten kolay bir final olmasını beklemiyoruz. Umarım kupayı tekrar 2. kez ülkemize getireceğiz. Taraftarımızın karşısında daha iyi oynuyoruz. Bizim için taraftarımız çok önemli. Yarı final maçından daha fazla seyirciyi final maçına bekliyoruz. İnşallah da kazanacağımız şampiyonluğu bütün taraftarımızla paylaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: dha