Çorap değiştirir gibi parti değiştiren Meral AKŞENER 6'lı Masada en büyük kaybı HDP değil İYİ PARTİ yaşayacak. Bunu 2023 seçimlerde büyük bir hezimet siyaseti olarak görülüyor. Parti çıkarları için bir İmamoğlu'na bir Mansur yavaşa oynaması CHP'yi içeriden ikiye bölerken CHP aynı girdap içinde yok etme senaryosunu sanki ANAYOL ve REFAHYOL döneminden kalma hamlesini tekrarlıyor.

Kumar masası mantığına dönmüş bu 6’lı masa abi sende ne var? Bende 28, sende 18, sende 12, sende 5 sende 3, sende 2, biz bu oyunu biliyorduk diyor AKŞENER.

Kılıçdaroğlu’da zaten biz bu oyunu kurduk hesab uzamanı olduğumuz için hesabi en küçükler ödesin aga diyor. Yani tam bir bölüf masası olmuş Peki, bu kumar masasında pazarlık yapılan nedir sizce o da Türkiye

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK REKLAM AJANSI HANGİSİ DİYE SORULSA BENCE İBB

Türkiye’nin en büyük bütçesine sahip olan reklam ajansı İBB İstanbulluya hizmet yerine İmamoğlu ve ekibi 150 milyar olan bu bütçeyi kendine tanıtım için kullanıyor. Ara sıra Akşener dur hele bir bakayım İmamoğlu’nun yüzünde rabbi yesir mı okunuyor. İmamoğlu da bu İYİ PARTİLİLER beni destekliyor galiba abla ne kadar borcunuz var? Ablası da bu kadarcık diyor. Alıyor cukkayı. Sonra kayboluyor.

İstanbullular ise otobüs ve metrobüs itmeye devam. Ha gayret geldik çok az kaldı. Geliyor gelmekte olan sloganı buradan gelmiş kesin. Ben demiyorum kasetle gelen hesap uzmanı diyor. Bana kızmanıza gerek yok. Bu kadar iyi bir cambaz görmedim Z kuşağı ablanız kurban olsun size.

Bir süre sonra Mansur yavaşa yanaşıyor senden iyi Cumhurbaşkanı olur, garibim ne yapsın oda varını yoğunu meral ablasına sunuyor.

Ankaralı ne yapsın övey evlat gibi otursun yerinde. Beklesin ki hizmet gelsin.

Salih SÜTLAN