Şenol Güneş: Konuşmama hakkımı kullanıyorum

Şenol Güneş, maç sonrası şu açıklamalarda bulundu:

"Turu geçmeyi düşünen bir takım olarak böyle bir geceyi yaşamak bizi üzdü. Arzumuz turu geçmekti. Kendi sahamızda Talisca'ya yapılan müdahalede penaltı verilmemişti.

"AĞZIMDAN KÖTÜ LAFLAR ÇIKABİLİR"

Maçla, oyunla ilgili herhangi bir yorum yapmak istemiyorum, çünkü ağzımızdan kötü laflar çıkabilir. Bu gecenin ardından bir laf söylemek bizi başka sıkıntıya sokabilir. O yüzden bu konuda konuşmama hakkımı kullanıyorum."

 

"RAKİP HAK ETTİ, SKORU HAK ETMEDİK"

Beck'in hatası olabilir ama bir suçu yok. Başkalarının hatası yüzünden dışarı atıldı ama Aboubakar'ın atılmaması gerekiyordu. Aboubakar başkalarının hatası yüzünden atıldı. Rakip hak etti. Nasıl hak etti diye yorum yapmak istemiyorum.

Biz bu skoru hak etmedik. Bunu ortaya çıkması bizim dışımızda kaynaklandı. Evet ilk golü yemiştik ama ikinci golde inanılmaz bir hata var. Aynı şeyi Napoli’ye veya Benfica’da yapsalardı. Sözün bittiği yerdeyiz."

"SORUMLUSU BENİM"

"1 yılın emeği sonrasında böyle bir şekilde safdışı kalmak üzüntü verici. Kabus gibi bir gece yaşandı bugün. Beklentisi büyük olan bir takım olarak 1 yılın emeğini kaybettik. Oyun ilk yarıda kopmuştu. burada kötü bir sonuç, başarısızlık var; bunun da sorumlusu benim."