Spor Toto Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında siyah-beyazlı futbolcu Mustafa Pektemek çok talihsiz bir an yaşadı. Karşılaşmanın 68. dakikasındaki bir hava topu mücadelesinde Esseid Belkalem ile kafa kafaya çarpışan Mustafa Pektemek, kanlar içinde yerde kaldı.

Sahaya ambulans girdi

Mustafa Pektemek'in durumunu gören hakem Mete Kalkavan sahaya önce sağlık görevlilerini, daha sonra ise ambulansı çağırdı. Oyuna devam edemeyen Mustafa Pektemek, alkışlar arasında ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu arada Mustafa Pektemek'in yerine oyuna Cenk Tosun dahil oldu.

Sezonun ilk yarısını kapaması bekleniyor

Mustafa Pektemek, Konya’da yapılan ilk ameliyatın ardından ambulans uçakla İstanbul’a getirildi. Milli futbolcunun, sezonun ilk yarısını kapatması bekleniyor.
 
'Burnunda ve elmacık kemiklerinin bulunduğu bölgede kırıklar var'
 
Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, "Mustafa Pektemek, ikinci yarı hava topunda çarpıştı ve ilk geldiğimizde bilinç kaybı bulunmuyordu. Burnunda ve gözünden yaralandı. Kırık şüphesi vardı. Çok şiddetli kanadığı için tıp fakültesine getirdik. Burada farklı branşlarda doktorlar muayene etti. Aynı zamanda tomografi çekildi. ’Beyninde her hangi bir kanama ve bir hastalık görünmüyor. Göz kapağında yaralar var ve dikiş atıldı. Maalesef kırık bulunuyor. Burnunda ve elmacık kemiklerinin bulunduğu bölgeden farklı yerlerden kırık meydana geldi" dedi.