Türkiye - Kazakistan maçı öncesinde Volkan Demirel krizi yaşandı. Volkan, kendisine küfür ettiği iddia edilen Yeni Amasyaspor formalı taraftarın tepkisinden sonra stadı terk etti.

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Yeni Amasyaspor'un taraftar hesabından olayla ilgili bir yorum yapıldı.

Taraftar hesabından yapılan açıklamada "Yeni Amasyaspor'umuzun adının böyle kötü bir olayla anılması üzücü. Hangi takımlı olursa olsun kınıyoruz.. Tüm haberlerde küfür ettiği yazıyor ama Volkana destek olduğuda söyleniyor. Doğrusunu öğrenmeden Amasya'yı ve bu kişiyi suçlamayalım lütfen." açıklaması yazıldı.

O TARAFTAR FENERBAHÇELİ ÇIKTI

Öte yandan, Volkan Demirel'e küfür ettiği iddia edilen taraftarın Fenerbahçeli olduğu ve Genç Fenerbahçeliler taraftar grubuna üye olduğu öğrenildi.

Mehmet İmren Kaya isimli vatandaş, sosyal medyadan "Amasyalıyım Fenerbahçeliyim Ulan" açıklamasında bulundu. Volkan Demirel ile çekilen bir fotoğrafını da paylaşan Kaya, "Bakın kim var burda ben mi küfür ettim" mesajını paylaştı.

"VOLKAN'A KÜFÜR ETMEDİM"

Mehmet İmren Kaya maç sonunda Beyaz TV'ye konuştu. Kaya şu açıklamalarda bulundu:

"Volkan Demirel'e birtakım Galatasaray taraftarı argo kelimeler kullandığı için, Volkan'ı teselli etmek amacıyla aşağı indim. Basın beni Bursaspor taraftarı olarak tanıttı. Memleketim Amasyaspor formasını giyip geldim. Fenerbahçe, Amasya hiçbir takım önemli değil benim için.

Oyunu bıraktıracak ana avrat küfürler edildi. Volkan önce gözümün önünde sus işareti yaptı. 'Volkan abi' diye bağırdım. Milli takımımızı destekleyelim" dedim. Ama Volkan pes etti."