Trabzonspor'un 32. Olağan Divan Kurulu Toplantısı Hamamiza İhsan Bey Kültür Merkezi'nde saat 11:00'da başladı. Soma'da hayatını kaybden maden işçileri için yapılan bir dakikalık saygı duruşu sonrasında başlayan toplantıda yönetim adına kürsüye önce Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih geldi. Üstünsalih kulübün reel borunun Nisan 2014 itibarıyla 181 milyon TL olduğunu açıkladı.

Daha sonra kürsüye gelen üyeler çeşitli konularda fikirlerini beyan ederken bazı üyeler '2011 sezonunda yaşananlar konusunda yapılanların eksikliği' ve kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Başbakan Erdoğan'ın mitinglerinde yer almasını eleştirdiler.

Daha sonra kürsüye gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu hem eleştirileri yanıtladı hem ilginç açıklamlarda bulundu. İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

"Yaptığım yanlışları yaptım diyebilecek bir adamım. Geçmişe gitsek 1 yıl önce yaptıklarımın %50'sini yapmazdım. 48 Yaşındayım son bir senede verdiğim mücadeleyi hayatımın belirli döneminde versem Türkiye’nin en zengini olurdum.

FELLİK FELLİK DOLAŞIYOR

Faruk Özak şu an fellik fellik Yargıtay’dan karar çıksın diye dolaşıyor. Faruk Özak da bu. Ben saygı duymuyorum. Bu kulüpteki olumsuzlukların sorumlusu Faruk Özak’tır. Adını anmak istemediğim yöneticilerin camialarından benim sizden daha çok dostum daha çok akrabam var.

BU FEDERASYON SENEYE KALMAZ

Önümüzdeki sezon oluşacak yeni federasyonda Trabzonspor’un nasıl Anadolu kulüpleriyle dost olacağını göreceksiniz. Bunu da söyleyeyim federasyon seneye kalmayacak.

KUPA BAŞBAKAN ERDOĞAN'DA

Evet, kupa Başbakan’da. Trabzonspor camiası hakkı kimdeyse almalıdır.

TFF’DEN SAVUNMA İSTENDİ

Bugün Avrupa’nın en büyük avukatıyla çalışıyoruz. Fener ve Beşiktaş’ın davasını kabul etmeyip bizimkini etti. Avukatla sözleşmemiz sonuç odaklı 400 bin Euro karşılığındadır. Dün gelen yazı Fenerbahçe kulübüne gelmedi. UEFA Disiplin Komitesine TFF’den savunma istemek üzere sevk etti. Bu ilk hamlemizdir. Sonucunu göreceğiz. Yeniden yargılamayı gerektirecek maddeler belli ve şu anda bunların hiçbiri yok”