Yaz transfer döneminin kapanmasıyla birlikte yapılan ve yapılmayan hamleler Galatasaray'da eleştiri toplarken, tepkiler de yükseliyor. Teknik heyetin ısrarla istediği bir orta saha ve bir de kanat oyuncusu takviyeleri gerçekleşemediği gibi satılacak isimlerin hiçbiri gönderilmedi. Bu yüzden Aslan hem transfere kaynak oluşturamadı hem de mecburen kullanacağı isimlere milyon eurolarca ücret ödemeye devam edecek. Bu konuda rahatsız olan Fatih Terim "Maalesef satmakta başarılı olamıyoruz" çıkışıyla durumdan rahatsızlığını belirtmişti. 

YOL HARİTASI ÇİZİLDİ

Türkiye'nin haberine göre, Fatih Terim'in yöneticilerle yaptığı durum değerlendirmesinde yol haritası çizildi.

ERKEN HAMLE

Galatasaray yönetimi yaz transfer döneminden ders çıkarıldı ve alınacak-gönderilecek isimler için hamleler erken gerçekleşecek.

GÖNDERİLECEK İSİMLER BELLİ OLUYOR

Kış transfer dönemi için şimdiden hazırlıkların başlaması kararlaştırılırken, gönderilecek isimler için şimdiden takım aranması sağlanacak. Galatasaray'da devre arasında takımdan ayrılması beklenen ilk isim Ryan Babel olacak. Hollandalı futbolcu, yıllık maaşı ve form durumu sebebiyle kadroda olmayabilir. 

DİAGNE'NİN TAKIM BULMASI SAĞLANACAK

Galatasaray'ın yüksek bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı ancak beklenen performansı veremeyen Mbaye Diagne, gönderilmek istenen oyuncuların başında geliyor. Senegalli oyuncu ile devre arasında yolları ayırmak isteyen cimbomlu kurmaylar, şimdiden takım arayışlarına başlayacak. 

FEGHOULI SATIŞ LİSTESİNE GİDEBİLİR

Diagne ve Babel'in haricinde formu giderek düşen Sofiane Feghouli'nin satış listesine konması bekleniyor.