4 aydır teknik direktörsüz yoluna devam eden Fenerbahçe'de, yeni hoca arayışı sürüyor. Yeni sportif direktör Emre Belözoğlu, yönetimle yaptığı görüşmede yerli teknik adam tercihinde bulunduğunu kulüp yöneticilerine iletti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Belözoğlu'na yabancı teknik direktörleri incelemeden yerli teknik adamlarla ilgilenmemesi gerektiğini bildirdi. 

Fenerbahçe yabancı teknik adamlarla da görüşmeler yapıyor. Yabancı antrenörlerin ilk sırasında ise Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yer alıyor.

Nenad Bjelica, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Yeni bir şey söyleyemiyorum. 3 hafta önceki gibi son durum, o dönem görüştüğümüz noktadayız. O nedenle yeni bir şey var diyemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Taraftara mesaj da yollayan 48 yaşındaki Bjelica, “Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ederim. Sadece Facebook hesabım var, sosyal medyada bir tek oradayım, başka bir hesabım yok. Fenerbahçe taraftarları beni Facebook’taki hesabım üzerinden takip edebilir. Tüm bilgilendirmelerimi ve paylaşımları sadece oradan yapıyorum” demişti.

Fenerbahçe yönetimi yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarına devam ederken, Zlatko Dalic'ten sarı lacivertli kulübe cevap verdi. Hırvatistan Milli Takımı teknik direktörü Zlatko Dalic, Fenerbahçe'den gelen teklifi reddetti.

Sarı kanaryaların gündeminde Erol Bulut, Abdullah Avcı ve Bjelica bulunuyor. 

Ömer Üründül, Fenerbahçe'nin yeni sisteminin nasıl olacağını da açıklamıştı.

Üründül, "Bu arada futbol dünyasına yakın bir arkadaşım, bana F.Bahçe'nin teknik direktörü konusunda esprili bir yanıt verdi. Ben kendisine 'Fenerbahçe hâlâ hoca alamadı. Acaba kimi getirecek" diye sordum. O da 'Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu var' diye yanıt verdi. Belki de arkadaşım gibi başkan Ali Koç ve yönetim kurulu da böyle düşünüyordur." "Ne olursa olsun, eninde sonunda yeni sezona yeni bir teknik adamla girileceği kesin. Bana göre istedikleri ölçüde, kafalarına yatan yabancıyı bulamazlarsa Erol Bulut'a yönelirler."