Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren  Gökhan Gönül’ün önümüzdeki sezon hangi kulüpte oynayacağı belirsizliğini koruyor. Dört yıl top koşturduğu siyah-beyazlı ekipten yeni sözleşme, eski kulübü Fenerbahçe’den ise transfer teklifi gelen 35 yaşındaki başarılı futbolcu karar vermek üzere.

Bütçeyi 30 milyon euro seviyesine çekmek için mücadele veren Beşiktaş’ın, kariyerinin belki de son sözleşmesini imzalayacak olan Gökhan’ın yıllık ücretinde ciddi bir indirim yapmak istediği açıklandı.

Bu sezon 1 milyon 650 bin euro garanti ücretin yanında puan başına 4 bin euro kazanan tecrübeli futbolcunun, siyah-beyazlıların indirimli sözleşme teklifine henüz olumlu yanıt vermediği öğrenildi. Fenerbahçe’nin Gökhan Gönül’e yaptığı teklifin ise Beşiktaş’ın teklifinden daha yüksek olduğu aktarıldı.

Menajeri aracılığıyla kulüplerle görüşmelerini devam ettiren Gökhan Gönül'ün kısa süre içinde tercihini yapacağı ifade edildi. Tecrübeli futbolcunun kariyeriyle ilgili kararını kamuoyuna kendisinin açıklayacağı belirtildi.