Bursaspor maçında boynunun üzerine düşen ve büyük bir tehlike atlatan milli oyuncunun yapılan tüm tedavilere rağmen ağrılarının geçmediği ve kafasını çevirmekte zorlandığı öğrenildi. Teknik Direktör Kartal’ın bugün son bir kontrolden geçecek olan Mehmet Topal’ı riske etmek istemediği belirtildi.

Fenerbahçe’nin istikrar sembolü Mehmet Topal yarınki Eskişehir maçında büyük olasılıkla takımdaki yerini alamayacak. Sarı-lacivertli ekibin vazgeçilmezi olan ve bu sezon tüm maçlarda 90 dakika forma giyen milli futbolcu pazartesi günü oynanan Bursaspor maçında boynunun üzerine düşmüş ve ciddi bir sakatlıktan şans eseri kurtulmuştu.

Ciddi bir durumu olmasa da Mehmet Topal’ın boynundaki ağrıların sürdüğü belirtildi. Bu sebeple hafta boyunca takımla birlikte çalışamayan tecrübeli oyuncunun bugünkü son çalışmada kendisini deneyeceği, ancak forma giyme şansının bir hayli düşük olduğu kaydedildi. Yumuşak doku zedelenmesi sebebiyle tedavisi devam eden Mehmet Topal’ın özellikle başını çevirmekte zorlandığı, çok acı çektiği ifade edildi.

‘Kırıldı sandım’

Tecrübeli futbolcu Bursaspor maçındaki pozisyon kendisine sorulduğunda ise “Boynum kırıldı sandım” ifadesini kullandı. Topal, “Allah beni sevdiklerime bağışladı” diyerek çok daha ciddi bir durumda kalabileceğini de belirtti.

Mehmet Topal’dan gelen kötü haber ile sıkıntıya düşen teknik heyet sakatlıktan yeni çıkan Emre’ye güveniyor. Bursa maçında son 5 dakika görev alan takım kaptanı yarınki maçta Kartal’ın en önemli kozu olacak. Orta alanı Meireles, Emre ve Alper’den oluşturacak olan İsmail Kartal, Sow’u yeniden ilk 11’de sahaya sürecek.