Cristiano Ronaldo'nun Juventus'taki geleceği Avrupa futbolunda en çok konuşulan konuların başında geliyor. Portekizli yıldızın İtalyan devinden ayrılması gündemde.

Juventus'ta sezon başı göreve gelen Andrea Pirlo'nun oynatmak istediği sistemle bir türlü uyum sağlayamadığı görülen Ronaldo'nun transferiyle ilgili bomba bir haber geldi.

Real Madrid'den ayrılması gündemdeyken de Ronaldo'nun eski takımı Manchester United'a gideceği iddia edilmiş ancak Portekizli yıldız İtalya'yı da fethetmek için Juventus'a gitmiş ve şampiyonluklarına ve gollerine Çizme'de devam etmişti.

İtalya ve İngiliz basınında çıkan haberlerde Pirlo'nun oynatmak istediği takım oyununda topu sürekli kendine isteyen Ronaldo'nun yerinin olmadığı ifade edilmişti.

Buna ek olarak koronavirüs salgını sebebiyle düşen gelirlerden ötürü Juventus'un Ronaldo'nun yüksek maaşından çıkmak istemesi de ayrılık ihtimalini güçlendiriyor.

DÜNYAYI ETKİLEYECEK TAKAS!

Ronaldo-Juventus cephesinde bunlar yaşanırken Portekizli yıldızın eski takımı Manchester United'da da Paul Pogba sıkıntısı gündemde.

2016'da Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro karşılığı transfer olan Fransız futbolcu beklenen etkiyi bir türlü gösterememiş ve eleştirilerin odağında olmuştu.

Pogba'nın menajeri Mino Raiola, geçtiğimiz günlerde oyuncusunun Manchester United'daki günlerinin sona erdiğini ve takımdan ayrılmasının büyük ihtimal olduğunu söylemişti.

İngiliz basınında çıkan haberde Juventus'un Manchester United ile Ronaldo-Pogba takasını görüşeceği kaydedildi.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamayan ve büyük hayal kırıklığı yaşatan Manchester United'ın eski futbolcusu Ronaldo'yu kariyerinin son yıllarında yeniden takıma kazandırarak camiaya yeniden hava katmak amacında olduğu kaydedildi.

Daha önce çıkan haberlerde Manchester United'ın ana sponsorlarından biri olan Amerikan otomobil markası Chevrolet, CR7'nin kulübe geri dönüşünü finanse etmek istediği belirtilmişti.

Amerikan markası Chevrolet, Ronaldo'nun Juventus'a transferiyle Jeep markasının satışlarının arttığını gözlemledi ve bu transfer için harekete geçmişti.

Haberde Chevrolet'in yıldız futbolcunun haftalık 500 bin sterlinlik (5 milyon 196 bin Lira) maaşını ödemek için United'a finansal destekte bulunacağı kaydedildi.

RONALDO DA BUNU İSTİYOR

Juventus'ta Pirlo'nun oynatmak istediği sistemden hoşlanmayan Cristiano Ronaldo'nun da Manchester United'a dönmek istediği, hatta takımı yeniden zirveye taşımak için başka transferler yapılmasını yönetimden istediği gelen haberler arasında bulunuyor.

GEORGINA RODRIGUEZ'LE DÜNYA EVİNE GİRİYOR

Öte yandan Cristiano Ronaldo, geçen yaz nişanlandığı sevgilisi Georgina Rodriguez ile gelecek yaz aylarında evlenecek.