Sarı lacivertli ekibe imza attığı günden sonra sportif  Emre Belözoğlu ile birlikte yaptığı 18 transfer ile şampiyonluğun en büyük favorisi halindeler. Gökhan Gönül, Sosa, Caner Erkin gibi Süper Lig'in tecrübeli isimlerini kadrosunda bulundururken, Avrupa'da da kendini kanıtlamış Samatta, Perotti ve Pelkas gibi yıldız oyuncularını da kadrosuna ekledi.

Birçok ismi kadrosunda bulunduran sarı lacivertli ekipteki Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici, Frey, Zanka, Isla, Tolgay Arslan ve Mevlüt gibi isimler takımdan ayrıldı. Süper Lig'in ilk 5 haftasında 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Erol Bulut yönetiminde sarı lacivertliler 11 puanla Süper Lig 2. sırada bulunuyor. Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı eserken dün gece resmi siteden Garry Rodrigues ile kiralık sözleşmesinin feshedildiği de ilan edildi. Sarı lacivertlilerin yaptığı açıklamada; Kiralık olarak formamızı giyen Garry Rodrigues’in, bonservisini elinde bulunduran kulübü Al İttihad’a dönmesi konusunda hem oyuncuyla hem de kulübüyle anlaşma sağlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.' ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAY'IN KAPISINDAN DÖNDÜ 

Yaz transfer döneminin sona ermesiyle birlikte son gün Galatasaray'ın Garry Rodrigues için nabız yokladığı ortaya çıkmıştı. Yeşil Burun'lu yıldızın eski takımının kapısından döndüğü belirlenmişti.

HIZLI KANAT ARANIYOR

Transfer sezonunda istediği isimlerin kadroya katılmamasına tepki gösteren ve kötü gidişata dur diyemeyen Galatasaray'da Fatih Terim şimdiden çalışmalar yapıyor.