Beşiktaş galibiyet serisi peşinde
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın Kasımpaşa'ya konuk olacak.
İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın Kasımpaşa'ya konuk olacak. 

Ligin 14. haftasında Bursaspor'u 2-1 mağlup eden ve lider Medipol Başakşehir'in Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmasıyla rakibiyle puanları eşitleyen siyah-beyazlı takım, yarın liderliği almaya çalışacak. Kasımpaşa'yı yenmeyi hedefleyen Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmada olası puan kaybıyla liderlik koltuğuna oturacak. 

Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe beraberliklerin ardından Bursaspor'u mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Kasımpaşa'yı yenerek galibiyet serisi de yakalamaya çalışacak. 

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasındaki mücadele, yarın saat 19.00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Namağlup unvanını sürdürmeye çalışacak
Beşiktaş, ligde bu sezon henüz yenilgi görmedi. 

Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de şu ana dek yaptığı 14 maçta 9 galibiyet ve 5 beraberlik alarak 32 puan topladı. 

Beşiktaş, dış sahadaki 7 karşılaşmada ise 4 galibiyet ve 3 beraberlikle 15 puan elde etti. 

Son 7 maçın 5'ini 2-1'lik skorlarla tamamladı 
Beşiktaş, yaptığı son 7 resmi maçın 5'ini aynı skorla tamamladı. 

Bu 7 karşılaşmada 5 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, rakiplerini 2-1'lik skorlarla mağlup etti. Ligde Trabzonspor, Adanaspor ve Bursaspor'u 2-1'lik skorlarla geçen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Darıca Gençlerbirliği ile Kayserispor'u aynı şekilde yendi. 

Siyah-beyazlılar, bu periyotta ligdeki Medipol Başakşehir maçından 1-1 ve Fenerbahçe mücadelesinden de 0-0 beraberlikle ayrıldı.