Çetin Eşit isimli vatandaşın, ‘Tur Yıldız Biçer’i bakan yapma sözü veriyor musunuz?’ demesi üzerine Kılıçdaroğlu, “Siz CHP’yi birinci parti yapın gerisi kolay” diyerek cevaplandırdı. 
CHP’nin 3. sıradan Manisa Milletvekili adayı Dr. Tur Yıldız Biçer’e olan sevgi Kemal Kılıçdaoğlu’nun Saruhanlı ziyareti sırasında da kendisini gösterdi.
Saruhanlı ilçe ziyaretinde bir çay bahçesinde oturan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Çetin Eşit isimli bir vatandaşın, “Tur Yıldız Biçer hanımı bakan yapmaya söz veriyor musunuz? En çok sevilen Tur Yıldız Biçer” demesi üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Siz CHP’yi birinci parti yapın gerisi kolay.” şeklinde cevaplandırdı. Çetin Eşit isimli vatandaşın ısrarla ‘Sözü almadan sizi bırakmayız’ demesi üzerine ‘Bizi iktidara taşıyın, birinci parti yapın gerisi kolay.” şeklindeki cevabını yeniledi.
Vatandaşın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı memnun olan CHP Manisa 3. sıra milletvekili adayı Dr. Tur Yıldız Biçer, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.