CHP Arnavutköy İlçe Kongresi öncesinde ilçe başkanlığı için aday olacak isimlerin kimler olacağı konuşulurken 7 Aralık'ta yapılacak olan CHP Aranvutköy İlçe Başkanlığı olağanüstü kongresinde ilçe başkanlığına aday olacağını söyleyen Ruhi Tuncel  Türkiyekenthabere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Arnavutköy'ün geleceğine umut verecek, Arnavutköy'ün geleceğini nakış gibi işleyecek bir yönetim ile CHP Arnavutköy ilçe Başkanlığına adayım. Amacımız CHP 'yi Arnavutköyde hak ettiği noktaya taşımak ve halkla kucaklaşmasını sağlamaktır.

Bu güne kadar yapılan yanlışların hataların tamamını ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.  Yerel seçimlerde Arnavutköy'ü bir vizyon kent haline getirmek için yola çıktık. Bizler Arnavutköy halkının beklentilerini sorunlarını biliyoruz bunu daha etkin bir biçimde dile getirmek ve onların yanında olduğumuzu her zaman ve her platformda dile getirdik.

CHP Arnavutköy ilçe başkanlığı yönetimine talip olmamızın sebebi ise biz Arnavutköy'ün çamurunu da çilesini de çekmiş kişileriz, bizlerden daha fazla hiç kimse bu ilçeye sahip çıkamaz. Biz bu bölgenin sorununu biliyoruz. CHP 'yi bu bölgede yalnızlaştırmak ve pasif duruma düşürenlerin bu görevi hak etmediğini hele hele Arnavutköy'de ikameti bile olamayanların gelip buranın yönetimine aday olmalarına gönlümüz razı olamaz. CHP'nin yönetim anlayışı ve gücü halktır, halka sırtı dönük bir anlayışın CHP'nin geleneğinde olmadığı gibi bu anlayışı yıllarca burada sürdürenlerin artık kenara çekilme zamanı gelmiştir. İşte bu yüzden CHP Arnavutköy İlçe başkanlığına adayım. Tüm Arnavutköy halkını 7 Aralıkta yapılacak olan olağanüstü kongremize bekliyoruz dedi.

 

Haber: Salih SÜTLAN