Tuncel; CHP’nin önümüzdeki genel seçimler ve yerel seçimlere iyi hazırlanması için mutlaka ilçe yönetimi ve başkanının değişmesi gerektiği belirterek yapılacak ilk kongrede CHP Arnavutköy İlçe başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Tuncel; CHP Arnavutköy ilçe başkanlığına aday olacağım

Tuncel yaptığı açıklamada şunları söyledi. CHP Arnavutköy’de yıllardır iyi yönetilmedi ve kendini halka anlatma konusunda yetersiz kaldı.  Arnavutköy’de yaşayan vatandaşlar CHP ilçe başkanını tanımaması CHP’nin Arnavutköy’de yeterince bilinmemesine neden oldu. Bizler CHP’nin Arnavutköy’de iyi bir ivme kazanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kendimizi partimizi ve hizmet anlayışımızı anlatmaya devam edeceğiz. İlk yapılacak kongrede CHP Arnavutköy ilçe başkanlığına aday olacağım dedi.

Arnavutköy’de muhalefet üstüne düşeni yapmadı

Tuncel; Bizler Arnavutköy halkının sorunları sıkıntılarının takipçisi olacağız ve ilgili birimlere ve kurumlara aktararak çözüm bulma konusunda yardımcı olacağız. Bizim en büyük hizmetimiz bölge halkının sorunlarını en doğru bir şekilde çözüme kavuşturmak için mücadele etmeye devam edeceğiz.  Arnavutköy’de siyasetin kısır bir döngü haline geldiğine de dikkat çeken Tuncel sözlerine şöyle devam etti.  Bu güne kadar gerçek anlamda Arnavutköy’de muhalefet üstüne düşeni yapmadı. Sivil toplum kuruluşları üstüne düşeni yapmadı, bölge esnafı üstüne düşeni yapmadı, yapılana razı olmakla yetindi.  İşte bu yüzden Arnavutköy hak ettiği hizmeti alamadı. Bu anlayışı ortadan kaldırmak için bizler elimizden geleni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz dedi.

Haber: Salih SÜTLAN