İhsanoğlu Arnavutköy meydanında kısa süreli bir konuşma yaptıktan sonra halkı selamlaması sırasında Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın anons araçları geçişi sırasında müziğin sesini fazla açması ve meydanda kurulu olan AK Parti standında görevli olan Ak partililerin rabia işaretini yapılmasına tepki gösteren İhsanoğlu taraftarları ile Ak partililer arasında sözlü sataşma ile başlayan gerginlik bir anda tansiyonun yükselmesine neden oldu.
Kısa süreli yaşanan gerginlik her iki tarafın parti mensupları ve sivil polislerin müdahalesi ile yatıştırıldı. Hırsız Tayyip sloganı atan İhsanoğlu taraftarları MHP ve CHP'liler ile birlikte sivil polisler tarafından Ak parti standının olduğu alandan uzaklaştırıldı.



Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde seçim çalışmaları kapsamında halkla buluştu. Yaşanan gerginlik, partililerin ve sivil polislerin araya girmesiyle büyümeden önlendi. Kısa süren tartışmaların ardından İhsanoğlu'nun otobüsü alandan ayrıldı. İhsanoğlu Arnavutköy ziyaretinin sonrasında Çatalca'ya geçti.

Haber: Salih SÜTLAN

Videoyu izlemek için tıklayınız...