Başbakan Erdoğan'nın konuşmasından satırbaşları şöyle; Sandıkta yapılan oyunlara sakın gelmeyin. Siz hiç endişe etmeyin sizin gibi aziz bir millet olduktan sonra biz bu zalimlere ülkeyi emanet etmeyiz.  Sandık namustur. 30 Mart akşamı bu oyunları oynayanlara cevabı sandıkta vereceğiz.
BU SEÇİM SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL
MHP'li ve CHP'li kardeşlerinize ''Siz esere mi oy veriyorsunuz yoksa ideolojiye mi''diye sorun... Zonguldak Belediyesi 5 yıl içinde ne yaptı. Biz 5 kattrilyon yatırım yaptık. Bu seçim sıradan bir seçim değil, sıradan bir belediye seçimleri değil adeta bir genel seçim. 30 Mart'ta ya eski Türkiye diyeceğiz ya da yeni Türkiye diyeceğiz.
BİZE KARŞI KİRLİ BİR İTTİFAK VAR!
Bizlere kimlerin ortaklaşa ittifak ettiğini iyi görün. Kim var bu ittifakın içinde CHP, MHP, Pensilvanya, PKK ve dış güçler bu kirli ittifaka destek veriyor. Onlar ahlak dışı araçlarla bize saldıracaklar varsın saldırsınlar biz yolumuzdan dönmeyeceğiz. Bu CHP hiçbir zaman halkın yanında olmadı. Menderes'ten bu yana CHP'nin hiç tek başına iktidara geldiğini gördünüz mü? Tabiki de hayır... Bu CHP bizim dinimize saldıran parti değil mi? O yüzden benim halkın bunlara hiçbir zaman tek başına iktidar vermedi. Bazıları daha düne kadar Mustafa Kemal'in askerleriydi şimdi ise Pensilvanya'nın askerleri oldu.
KILIÇDAROĞLU'NA ÇAĞRI
Benim için İsviçre bankalarında 13 farklı hesabımın olduğunu söylüyor. Bende diyorum ki; Eğer dürüstsen ve karakterin varsa hangi bankada hesabım varsa çıkar avukatını bende yollayayım avukatımı gidip alsınlar o parayı. Buradan söylüyorum öyle bir para varsa sen zühürtsün ya sana versinler.
EY BAYKAL SANA YAZIKLAR OLSUN...
Bugünlerde Deniz Baykal'ın kaseti ile ilgili bir takım şeyleri döndürüyorlar. Benim dinimde bu tarz şeyler asla olmaz. Ey Baykal sana da yazıklar olsun. Seni kasetle koltuğundan eden adamın yalanına inanıyorsun. Eğer ben böyle bir şey yapmış olsaydım o görüntüleri bir kaç saat içerisinde internetten kaldırtırmıydım.
EDEP DIŞI BİR AÇIKLAMA
Türk Silahlı Kuvvetlerine ait uçaklarımız sınır ihlali yaptı diye Suriye'ye ait bir uçağı düşürüyor. Daha Suriye'den tepki gelmezken Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaya bakın. ''TSK'ya ucuz işlere girmeyin'' diye çağrıda bulunuyor. Ya bu ne edep dışı bir açıklama. Ülkenin menfaatlerini savunmak için yapılan girişim ne zaman ucuz iş oldu. CHP'nin başına gelmiş en büyük talihsizlik bu CHP'nin Genel Müdürü.