Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Aydın'da düzenlenen mitingde konuşması sırasında şu olayı anlattı

Erdoğan "Buraya gelirken birileri bana Atatürk posteri sallıyor. Bana niye Atatürk posteri sallıyorsun? Laf üret, iş üret. Paraların üzerinden Atatürk’ün resmini kaldırıp, İnönü’nün resmini alan partisin. Sizin geçmişiniz kirli. Camileri ahıra, depoya çevirdiniz. Demokrasiye değil, darbelere bağlandınız." dedi.


12 yıl boyunca çetelerle çok kararlı şekilde mücadele ettik. Bu mücadeleden asla taviz vermeyeceğiz hiç endişeniz olmasın. En son çete paralel yapı. Bu çeteyi de bitireceğiz. Hiç endişeniz olmasın bunları tasfiye edeceğiz. Devletimize, ulusal güvenliğimize tehdit oluşturan bu yapıyı tasfiye edeceğiz, iki kere iki dört.

İki tane gazete haber yapıyor. Benim oğluma bir sitede evi olduğuna dair haber yapmışlar. Davayı açtık. Bunlarda yalan var, iftira var. Sen nasıl din istismarı yapıyorsun? Pensilvanya’daki yeni Ergenekon’la da mücadele edeceğiz.  

Biz 12 yıl boyunca işimize baktık, bundan sonra da işimize bakacağız.

Bunlar ayrımcı, bunlar kaymak takımın partisi bu CHP. Ne diyorlar 'Beyaz Türklermiş' onlar, biz de 'zenciymişiz'. Ben kabul ettim. Eğer bu milletin hizmetkarı olmak zenci olmaksa ben zenciyim. Çünkü Allah, 'Ne beyazın siyaha ne siyahın beyaza üstünlüğü yoktur' diyor. 'Üstünlük Hakk'a yakınlıkla ölçülür, belirlenir' diyor."